Комфорт по време на шофиране
Масаж на водача
Пристигнете отпочинали след всяко шофиране. Новият Opel Corsa разполага с комфортни седалки Alcantara® с подгрев на три степени, поддържане на лумбална опора и функция за масаж, превръщайки всяко пътуване в удоволствие. 
Панорамен стъклен покрив
Панорамният стъклен покрив озарява купето на новия Opel Corsa с естествена светлина и открива гледки към света около вас, от градските силуети до звездното нощно небе. Всяко едно пътуване ще бъде удоволствие за разглеждане на забележителности. 
Безключов достъп и старт на двигателя с бутон
Безключов достъп и старт на двигателя с бутон прави използването на вашия Opel Corsa възможно най-лесно. Отключвайте, стартирайте и заключвайте колата си без необходимост от физическо взаимодействие с ключа. Независимо дали ръцете Ви са заети или ключовете Ви се намират дълбоко в чантата, няма да имате проблем да използвате новата си Corsa. 
Ежедневно пространство
От страничните отвори на вратите, в които могат да се съхраняват бутилки от 1,5 л, до големия багажник и удобните сгъваеми задни седалки в съотношение 60/40, новият Opel Corsa е готов за всяка част от ежедневието ви, от пазаруване до бягство за уикенда.