Opel Vivaro - Вместимост и товароносимост

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

МЯСТО ЗА ДО 1,2 toНА.

Оптималната конструкция, максималният товарен обем с равна товарна площ и лесен достъп са гарант, че каквото и да транспортирате, Opel Vivaro ще се справи с поставената задача.

Enlarge

Изобилие от място

Двете дължини и двете височини на каросерията осигуряват полезен обем до 8.6 кубически метра при версията затворен фургон. Дължината на товарния отсек е 2537 мм при късата и 2937 мм при дългата версия. Вътрешността на товарното пространство е конфигурирано оптимално за транспорт на европалети с възможност за лесно товарене на до три от тях.


Enlarge

Лесен достъп – възможност за превоз на особено дълги товари

Изключително широките отвори на страничните врати позволяват достъп за товарене на европалети, а по желание задните врати могат да се отварят и до 250 градуса, което улеснява много товаро-разтоварните дейности. Съществува и възможност за поръчка на вертикално отварящ се цял заден капак. Благодарение на възможността за поръчка на система FlexCargo с допълнителни отвори в преградната стена и предните пътнически места, новият модел може да превозва особено дълги товари с размери до 3750 мм при късата версия и 4150 мм при версията с дълго междуосие.


Enlarge

Защитаваме вашите вложения

Tоварът е оптимално осигурен, а екипажът е допълнително защитен благодарение на идеално разположените халки за фиксиране на товара. Защитата на вътрешността на товарното пространство се гарантира от възможността за допълнително оборудване с дървен под и стенни облицовки, позволяващи пълен достъп до стандартните и допълнителни халки и куки за осигуряване на товара.