Opel Vivaro – Варианти

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

OPEL VIVARO ЗА ВСЯКАКВИ ЦЕЛИ.

Независимо от какво се нуждае вашият бизнес, когато става дума за ванове от среден клас Opel Vivaro е перфектен избор за вас. Фургон, фургон с двойна кабина или платформа кабина – гамата е широка, а изборът изцяло ваш.

Enlarge

Затворен фургон

Един мултифункционален модел. За малкия бизнес, бързите куриерски доставки или за вътрешен транспорт, новият Opel Vivaro затворен фургон наистина е едно атрактивно предложение. С 2 дължини, 2 височини, товарен обем от 5.2 м3 до 8.6 м3 и максимален полезен товар от до 1200 кг той предлага решение на всякакви нужди.


Enlarge

Фургон с двойна кабина Crew Van

Разполагането на хората на подходящите места, заедно с необходимото им оборудване, означава че фургонът с двойна кабина Crew Van осигурява възможност за избор на фирмите от строителството, ландшафтно градинарство, монтажа на енергийни инсталации и за различни услуги. До 6 места с 2 дължини и лесен достъп отвсякъде.


Enlarge

Платформа кабина

С дълга база (L2) и максимално общо тегло от 2990 кг, Vivaro платформа-кабина е идеалната основа за специализирани трансформации от избрани специалисти.