Предишен
Следващ
Предишен
Следващ

Файлове за изтегляне

Новият Opel Combo – Богата гама от мощни варианти

Новото поколение на Opel Combo предлага интелигентни възможности и решения в класа на компактните ванове. Моделът предлага богата гама варианти, високо технологично равнище, изключителна икономичност и максимална практичност при употреба.

OPEL COMBO

Просторният малък лекотоварен модел.

Две дължини и две височини на каросерията, seven шест двигателя, възможност за MTA при версията с двигател 1.6 CDTI с 90 к.с. и товароносимост до 1 тон – лекотоварните модели Opel Combo могат да ви предложат всички. Искате повече? Combo е готов и ви очаква.

 

Друг вариант

Две дължини и две височини на каросерията, seven шест двигателя, възможност за Easytronic® и товароносимост до 1 тон – лекотоварните модели Opel Combo могат да ви предложат всички. Искате повече? Combo е готов и ви очаква.

 

Създаден да се грижи за вашите товари, персонал, бизнес активи и финансов успех, Opel Combo ще ви изненада приятно със своите:

  • Товарно пространство и товароносимост
  • Практична конструкция с голяма вместимост
  • Комфорт, удобство и безопасност
  • Водещи в класа показатели на полезния товар и пространство
  • Oтлична икономичност и динамик

Enlarge

5.4 м3 и 1 тон товароносимост

Компактен, с внушителна вместимост и лесен за товарене - Opel Combo може да транспортира товари с тегло до 1 тон и обем до 5.4 м3, с което се изкачва на върха в своя клас по отношение на товароносимостта. Възможностите на модела са напълно достатъчни, за да покрият най-често срещаните нужди от превоз на малки товари и дори да предложат известни резерви за случаите, в които се налага превоз на по-тежки или по-обемисти товари.


Enlarge

Да направим живота по-лесен

Лекота при товарене, опростени трансформации и многофункционалност - Opel Combo предлага реален избор на изпълнения, размери на каросерията и оборудване.


Enlarge

Свеж и готов за работа

Opel Combo се грижи максимално за своя товар, за водача и пътниците и за другите участници в движението. Всичко това не намалява неговата работоспособност и е огромно допълнително предимство.


Enlarge

Бляскава комбинация

Товароносимостта, практичността, здравината и функционалната елегантност се съчетават идеално в превъзходните форми на Opel Combo.


Enlarge

Шофирайте по-дълго, спестявайте повече

Пестеливостта по отношение на горивото, дългите сервизни интервали и гаранцията срещу корозия правят Opel Combo изключителен по отношение на експлоатационните разходи.


Enlarge

Предлагани варианти

Отлично оборудван дори в стандартното си изпълнение, Opel Combo може да отговори максимално гъвкаво на разнообразните изисквания на вашия бизнес. Направете своя избор от допълнителната гама комфортни възможности или инфоразвлекателни системи и ги прибавете точно към автомобила, от който се нуждаете. С висок или с нисък покрив, с дълга или с къса каросерия, с остъклени или неостъклени врати, със стандартна или с увеличена товароносимост. Всичко е толкова лесно.