Opel Vivaro - Аксесоари

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

Opel Vivaro Аксесоари.

Новият Vivaro пренася дизайнерската философия на Opel, която е носител на множество награди, в лекотоварния сегмент. В допълнение към стандартното и допълнителното оборудване, налице е широка гама от аксесоари за Vivaro.

 

За пълната гама от аксесоари, вижте онлайн каталога на Vivaro или попитайте вашия местен дилър на Opel.

Enlarge

Комфорт и Грижи

Независимо дали е работен автомобил или за превоз на семейството, вашият Vivaro ще ви помогне да се чувстване у дома. Ще откриете всичко от което се нуждаете, от подовите стелки до облицовки на седалките.


Enlarge

Инфоразвлекателни системи

Помагат ви да останете свързан – с вашия офис, семейство, пътните условия и навигация. Проверете за продуктите за вашия Vivaro.


Enlarge

Безопасност и Защита

Движете се безопасно и осигурете възможност на Vivaro да изглежда добре по-дълго. Погрижете се за пътниците и товара и бъдете подготвени. Предлагаме ви помощници като асистент за паркиране и камери, защита на каросерията и калобрани, комплекти с лампи и детски седалки.


Enlarge

Дизайнерски допълнения

Vivaro изглежда добре както отвън, така и отвътре. Искате ли обаче да добавите свой собствен почерк? Проверете наличните аксесоари като странични стъпала и облицовки на външните огледала.


Enlarge

Транспортни и Носещи системи

Капацитетът на Vivaro е изключителен. Аксесоарите на Opel пък ви помагат да организирате по-добре своите транспортни нужди както отвън така и отвътре. От облицовката на тавана и рафтовете, до багажника на покрива и укрепващите колани ние ви осигуряваме възможност за по-лесен превоз. Нашата селекция включва конструирани от Opel Original продукти, както и такива от нашия партньор Thule, пазарен лидер в носещите системи.


Enlarge

Колела

Съчетайте стил с практичност. Opel предлага гама от алуминиеви и стоманени колела, както и зимни джанти. Като допълнение може да изберете и от гамата от вериги на Thule.