Предишен
Следващ
Предишен
Следващ

Файлове за изтегляне

Новият Opel Combo – Богата гама от мощни варианти

Новото поколение на Opel Combo включва интелигентни възможности и решения в класа на компактните ванове. Моделът предлага богата гама варианти, високо технологично равнище, изключителна икономичност и максимална практичност при употреба.

OPEL COMBO TOUR.

Икономичният малък семеен ван.

Пространството и гъвкавостта са две изключителни качества на Opel Combo Tour. Погледнете вътре и ще откриете перфектният начин да го адаптирате за семейни нужди, отмора, хобита, спорт или ваканции. Или може би комфортен начин да комбинирате бизнеса с всяко едно от тях без да правите компромиси.

 

Създаден да разшири семейната мобилност с възможност за използване на гъвкаво пространство, без увреждане на околната среда. Вижте защо:

  • Практичен, просторен дизайн
  • Комфортен, удобен и безопасен
  • Водещо за класа място на седалките и пространство
  • Изключителна икономичност и динамика

Enlarge

Брилянтна комбинация

Капацитет, практичност, солидност и функционална елегантност се съчетават хармонично в изключителната форма на Opel Combo Tour.


Enlarge

Свеж и удобен

Opel Combo Tour ви защитава и се грижи за вас, вашите пътници и всичко което пренасяте. В допълнение можете да добавите още удобства за комфорт.


Enlarge

За по-лесен живот

Комфортен достъп до интериора, удобство при напускането му, до седем седалки, лесен за конфигуриране и с множество таланти Opel Combo Tour предлага реален избор от функционалност и оборудване. Сгъващите се и прибиращи се напред седалки на втория ред и демонтируемите седалки на третия ред на 7-местния модел увеличават багажното пространство на степени от 800 до 3,200 литра.


Enlarge

Шофирайте по-дълго, спестявайте повече

Пестеливостта по отношение на горивото, дългите сервизни интервали и гаранцията срещу корозия правят Opel Combo Tour изключително ефективен по отношение на експлоатационните разходи.