Предишен
Следващ

Opel Performance center (OPC).

Създава вълнение от шофирането.

Динамика, високо качество и експресивен дизайн характеризират всеки OPC модел и продукт. Създадени от специалистите на Opel Performance Center, за да осигурят невероятно усещане при шофиране и лично задоволство.

 

Opel OPC връща вълнуващото в шофирането. Проверете защо.

  • Цялостна динамична концепция
  • Спортна стилистика
  • Авангардни двигателни технологии
  • Индивидуалност с OPC Line
  • Експертни инструкции за шофиране

Enlarge

Концепцията на OPC

Философията на марката Opel OPC е кристално ясна – да предложи най-добрите спортни модели и аксесоари. Тъй като OPC версиите са разработени от конструкторите създали оригиналните модели, те притежават пълноценност и интегралност, която нито една външна тунинг фирма не може да предложи.


Enlarge

OPC Модели

Не просто мечтайте за мощ, контролирайте я. Opel Corsa OPC, Astra OPC и Opel Insignia OPC са създадени за да осигурят спираща дъха мощност на улицата. Авангардната ходова част и дизайна съответстват на невероятната динамика.


Enlarge

OPC Line

Тъй като всеки има различни идеи за динамика и индивидуализация, Opel OPC Line ви позволява да изберете своите OPC дизайнерски компоненти, които смятате за най-подходящи за вашия Opel. Всеки един е конструиран със спазване на високите OPC стандарти и се вписва физически и стилистично във вашия Opel.


Enlarge

Обучение OPC Performance Training

Не просто се наслаждавайте, научете се да я контролирате. По-лесно може да станете добър шофьор, отколкото си мислете. Обучението OPC Training ви носи предизвикателства, удоволствие и забележимо подобрение.


Enlarge

OPC Колекция

Висококачествени лични и автомобилни аксесоари, които притежават стила и духа на OPC. OPC Style Collection предлага гама от вълнуващи ексклузивни дизайнерски продукти.