Opel OPC Models - OPC Models

OPEL ASTRA OPC.

Напуснете обикновеното и заповядайте в Opel Astra OPC. Изпълнена със страст динамика стил, впечатляващи резерви от мощност, управляемост прецизирана на пистата Нюрбургинг са уникално съчетани в този автомобил.

Opel Astra OPC е спортна до мозъка на костите си. Специфичното снижено окачване OPC FlexRide с механичен блокируем диференциал, усилените спирачки Brembo, предното окачване HiPerStrut и задното с механизъм на Уат, комбинирани с турбо мотор с 206 кВт (280 к.с.) и 400 Нм, разказват своята собствена история.

 

Можете да визуализирате динамиката на своя Opel Astra OPC с помощта на приложението OPC PowerApp (нужен е Smartphone Interface Controller): до 60 стойности могат да бъдат изобразени на вашия iPhone1 като например страничното ускорение, въртящия момент и налягането на турбокомпресора. Така амбициозните водачи могат да анализират и оптимизират своите качества като пилоти.

 

OPC стилистиката гарантира и ярка изява на автомобила. Специално създадените предни и задни брони, стандартните 19 цолови алуминиеви колела, променените прагове, спойлера на покрива, опционалните LED задни светлини и избора от цветове OPC са само част от това. Но ако искате да сте още по-отличаващи се можете да добавите визуално по-мускулестия пакет OPC Appearance, който още по-силно подчертава тези елементи. При всички случаи можете да добавите и стилните OPC 20 цолови оптимизирани по отношение на теглото алуминиеви колела.

 

Водачът и навигаторът му, могат да се наслаждават на новите спортни седалки с черупки от леки материали, ниските позиции на седалките и усилените странични опори, с настройващи се странични части и опора за гърба и таза. Седалките се предлагат в три различни комбинации с кожа и тъкан и цветни комбинации и са сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken e. V.), германската организация на независимите експерти в областта на здравето на гърба. Воланът със скосена долна част и адаптираните контролни прибори усилват спортното усещане при шофиране.

 

Истинският блясък обаче е повече от сумата на отделните и части. Изживявайки съчетанието от острото и прецизно кормилно OPC управление, моменталната и непрекъсната тяга на мощността и впечатляващия потенциал на спирачките усещате силата на пълния контрол. Така че какво чакате?

 

1 Моля проверете при вашия дилър на Opel за съвместимите модели.

Enlarge

Стандартното оборудване включва:

 

 • Механичен самоблокиращ диференциал
 • OPC окачване, HiPerStrut предно, с механизъм на Уат отзад
 • FlexRide ходова част с OPC настройки
 • OPC 360 мм кожен волан със скосена долна част и радио контроли
 • OPC спортни инструменти
 • OPC лост за скоростите, OPC лайсни на праговете и стоманени облицовки на педалите
 • Спортни седалки с настройка в 6 посоки
 • OPC специфичен спойлер на покрива
 • Radio CD 400+ с Graphic Info Display
 • Лакирана черна антена тип перка на акула
 • Пакет Light вкл. задни светлини за четене и осветени огледала в сенниците
 • Двутонален клаксон
 • Климатична инсталация с филтър миризми/сажди/твърди частици
 • 19 цолови алуминиеви колела

Enlarge

Създайте вашият собствен OPC дрийм кар с пакета Carbon Roof Edition. Лакирано фолиране с триизмерна карбонова оптика за покрива и външните огледала при избрани цветове правят изразителността още по-ярка.


Enlarge

А ако искате да бъдете още по-впечатляващи, изберете пакета Matt Black Edition с цялостното фолиране на каросерията. Така изваяните форми стават още по-отличителни, а мощният силует още по-ярко изразен. А, когато поискате, можете да го отстраните, без от това да остане и следа, оставяйки оригиналния Carbon Flash. Това е толкова приятно.


С пакета Motorsport Edition, чувството и харизмата на пистата Нюрбургринг и на шампионата Opel Astra OPC Cup оживяват. Astra OPC с пакет Motorsport Edition пренася пистата на пътя. Облечена в бяло Summit White, подчертана със състезателни графики, тя пренася удоволствието и вълнението в ежедневието. Сред специфичните елементи са контрастната черна лайсна на решетка, черните огледала, специалните странични прагове, както и спойлер и лакирана черна антена под формата на опашка на акула на покрива. Все пак искате още? Просто добавете уникалните 20 цолови двуцветни алуминиеви колела.

Разход на гориво в л/100 км: градски 10.8, извънградски 6.5, комбиниран 8.1; CO2 емисии в г/км: комбинирани 189.

 

Съгласно Регламент R (EC) No. 715/2007 (в съответно приложимата версия).