Opel OPC Models - OPC Technology

СИЛАТА НА СЕБЕИЗЯВАТА.

Искате мощност, истинска динамика и управляемост, които ви карат да изразите себе си и ви отличават от обикновеното? Но да ви се подчинява, като почти чете мислите ви? Това е разбираемо. Така че експертите на Opel Performance Center ви осигуряват. Автомобили, които са създадени да пренаписват всяко правило за динамиката, които ви отличават на улицата и карат другите да се обръщат след вас.

Enlarge

OPC Мощност

Как невероятната управляемост се съчетава със балансирания звук на алуминиевия битурбо V6 мотор с 239 кВт (325 к.с.)? Той ви очаква в Opel Insignia OPC, заедно със технологии от моторните спортове като пълни с натрий клапани и охлаждани с масло бутала.

 

Същите нива на технологии и експертност в турбопълненето ви очакват и в Opel Astra OPC. Тук нашите инженери са вградили изключително отзивчив характер, 206 кВт (280 к.с.) и 400 Нм в едва 2 литра.

 

Ако предпочитате нещо по-малко, насочете се към Opel Corsa OPC с вълнуващите 141 кВт (192 к.с.) и дори към по-динамичната версия Nürburgring Edition със 155 кВт (210 к.с.). Всяка от тях ще ви покаже границите на възможното без екзотични цени.

 

Как мощта ще стигне до колелата също е вашо решение. Прецизната 6-степенна механика с къс ход на лоста или 6-степенна автоматична трансмисия със лостчета на волана на Opel Insignia OPC означава че превключването става със скоростта на мисълта.

 

Все пак мощта е нищо без контрол.


Enlarge

Специална OPC ходова част

Спортната ходова част на Opel Corsa OPC осигурява динамична директна управляемост. Настройките на пружините, амортисьорите и стабилизиращите щанги за динамична, но и прецизна управляемост, означават че поведението на автомобила е стабилно и сигурно.

 

При моделите Opel Insignia OPC, адаптивното окачване FlexRide и системата за двойно предаване 4x4 с електронно блокируем диференциал буквално се адаптират към вашия личен стил на шофиране. Предното окачване HiPerStrut намалява влиянието на въртящия момент върху кормилното управление и подобрява сцеплението и усещането във волана. Добавете към това спирачки Brembo и стандартните 19 цолови колела и можете да си представите какви възможности за управление ви очакват.