Предишен
 • OPEL ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, КОНВЕРСИИ И ОЩЕ

  CORSAVAN

  Логистика, транспорт, дистрибуция? Нашата гама лекотоварни автомобили на Opel включвяа всичко от фургони, двойни кабини, шаси-кабини, фабрични конверсии до специални автомобили от доверени доставчици. Накратко, ние разполагаме с автомобил на Opel който перфектно отговаря на вашите нужди и с експертен опит в лекотоварните автомобили и аксесоари за да сме сигурни че той ще върши това което е нужно. Да доставя.

 • #ГЕРОИТЕ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО. OPEL ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ.

  Вижте тази битка за перфектния шут. F2 Freestylers показват своите фантастични възможности. С подкрепата на лекотоварните автомобили на Opel, те предизвикват Хумелс, Аубамейанг, Шмелцер, Мейгъл и Пишчек с перфектен дрибъл.

  Гледайте видеото сега!
Следващ

Конверсии

Открийте отлични по своите качества автомобили и решения за автомобилния парк и бизнеса ви, с широка гама от заводски и други конверсии.

Научете повече

Финансова информация

Независимо дали искате да вземете на лизинг вашият ван - или да управлявате цял автомобилен парк - ще откриете специални решения от Opel.

Научете повече

Услуги

Сдобийте се с информация за гаранционните услуги, помощта и обслужването, както и с наръчници за лекотоварните автомобили на Opel.

Научете повече

Аксесоари

Открийте оригинални части на Opel, колела, гуми и сезонни продукти

Научете повече
Предишен Следващ
Предишен
 • VIVARO

  Новото поколение Vivaro със своята дръзка нова визия, комфортна, но и практична кабина, допълнително товарно пространство и изключително нисък разход на гориво. Предлага се като фургон с единична и двойна кабина.

  Конфигурирайте сега
Следващ
Предишен Следващ
Предишен
 • CORSAVAN

  Голям по отношение на технологиите и практичността на товарното пространство, но малък на улицата: Opel Corsavan предлага идеално решение за сгъстен времеви график и задръстени улици.

  Вижте още детайли
  Конфигурирайте сега
Следващ