Предишен
 • НОВАТА ZAFIRA LIFE.

  Представяме ви новата Zafira Life. Превозваща безопасно до 9 пътници в абсолютен комфорт, с интелигентни технологии на една ръка разстояние.

Следващ
Предишен
 • СЪЗДАДЕН ЗА ДА НАПРАВИ ЖИВОТЪТ ПО-ЛЕСЕН.

  С достъп през електрически задвижвани плъзгащи се врати, гъвкавата конфигурация от седалки, включваща възможност за срещуположно разполагане на пътниците със сгъваща се масичка, прави пътуването на втория и третия ред седалки по-социализиращо от всякога.

Следващ
Предишен
 • НАСТАНЕТЕ СЕ КОМФОРТНО И ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ.

  Новата Zafira Life перфектно се съчетава с вашия стил на живот. Синхронизирайте вашия смартфон с Android AutoTM1 и Apple CarPlayTM1, и се насладете на гледката с невероятния панорамен покрив.

Следващ
Предишен
 • РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА ЧУЕТЕ ПОВЕЧЕ.

  За да научите повече за новата Zafira Life, както и за офертите или пък кога можете да запазите час за тестово шофиране, регистрирайте се за нашия бюлетин. Ще ви държим информирани.

Следващ
Close

Натоварете багажа си лесно през отварящият се прозорец на задната врата и създайте свой собствен климат в кабината с двузоновия климатичен контрол. Системата за адаптиране на светлинния лъч Smart Beam и автоматичният темпомат добавят към това комфортно преживяване зад волана.

1Съвместимостта и определени функции може да се различават в зависимост от вида на устройството и версията на операционната система. Apple CarPlayTM е запазена марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android AutoTM е запазена марка на Google Inc.

Close

Новата Zafira Life е налична в три дължини, така че до 9 възрастни да могат да се настанят и пътуват комфортно на премиум седалки. В предната част водачът и пътникът могат да се насладят на истински лукс с релаксиращите масажни седалки.

Close

Справяйки се със всякакви задачи без усилие, отговаряща с всяка своя фибра на приключенския ви стил на живот и разполагаща с изключителна гъвкавост за да гарантира че работата винаги ще бъде свършена, Zafira Life е създадена за тези които изискват повече.