НОВИЯТ VIVARO.

Представяме ви новия Vivaro, фургонът създаден за да помага на вашия бизнес. Ако искате германска надеждност, безопасност и ефективност, а също изключителна гъвкавост можете да спрете да търсите.

ИЗГРАДЕТЕ ПРОСТРАНСТВОТО.

Насладете се на изключителни нива на гъвкавост с приспособления като проходния отвор за товари FlexCargo, електрическите плъзгащи се врати, максималната дължина на товарното отделение от 1 и полезен товар от до 1400 кг2.

ВАШИЯТ ОФИС ЗА ПЪТЯ.

Когато се нуждаете от офис на пътя, новият Vivaro ви предлага приспособления като сгъваща се офисна табла, навигация със 7-инчов сензорен екран, звукоизолация и отопляеми ергономични седалки.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА ЧУЕТЕ ПОВЕЧЕ.

За да научите повече за това какво може да ви предложи новия Vivaro и да разполагате с оферти, както и за да можете да запазите тестово шофиране, регистрирайте се за нашия бюлетин. Ще се погрижим да сте информирани.

Close

От май 2019 г. разчитайте на безопасност и още по-добра свързаност с новата услуга за асистенция Opel Connect.

Close

Когато ръцете ви са заети, отворете товарното отделение с помощта на система за автоматично отваряне hands-free. Системата Keyless Open & Start добавя още едно ниво на удобство - а с впечатляващ товарен обем от 6.6 м3(1), новият Vivaro има решение за за всяка нужда.

1Максимална дължина на товарното отнделение от 4 м и товарен обем от 6.6 м3 при Vivaro с дълго междуосие и опция FlexCargo.
2Стандратно полезен товар от 1000 кг, с максимум 1400 кг налични като опция.

Close

Разполагащият с всичко нужно нов Vivaro предлага изключително съотношение между цена и качества, с фокус върху интелигентния дизайн - така че да можете да вземете вашия офис където и да отивате.