ONSTAR УСЛУГИ

КАК ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ONSTAR

 

Искате да продължите да се наслаждавате на услугите на OnStar? Преди пробният период да изтече, ние ще ви предупредим с имейл така че да решите как искате да закупите услугите на OnStar.1,2

 

Close

Как да продължите да се наслаждавате на OnStar.

Поръчването на продължение на услугите на OnStar е лесно. Имате 2 възможности:

 

Опция 1: Влезте в портала на OnStar с вашите имейл адрес и парола, и изберете секцията “OnStar пакети” за да закупите пакета с OnStar услуги.

Опция 2: Натиснете синия бутон Service във вашия автомобил и говорете с консултанта на OnStar. Той ще ви асистира с поръчването на услугите OnStar.

 

Цените за услугите OnStar зависят от продължителността на абонамента. Ако желаете месечен абонамент OnStar, той се предлага за 19,95 лв. месечно (вкл.ДДС). Годишният абонамент е се предлага на цена от само 199,50 лв. (вкл. ДДС). За преглед на всички абонаментни пакети, Влезте във вашия OnStar портал.

1 Ако след пробния период не закупите абонамент за OnStar, вие няма да можете да използвате повече услугите на OnStar нито да имате достъп до функциите на OnStar в приложението myOpel. Дори без активен OnStar абонамент, вие ще получавате Диагностика на автомобила месечно по имейл още 4 години, дори и да не сте поръчали.

2 OnStar услугите изискват активиране и са обект на покритието на мобилната мрежа и наличността на GPS. Прилагат се такси след безплатния период. OnStar абонаментните пакети могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои функции може да не се предлагат за определени моделни линии или нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.