Предишен
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Следващ

КЛИЕНТИТЕ РАЗКАЗВАТ СВОЯТА ИСТОРИЯ

ONSTAR УСЛУГИ

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

НЕЗАБАВНА  АСИСТИРАНЕ ПРИ КАТАСТРОФА: ONSTAR МОЖЕ ДА СПАСИ ВАШИЯ ЖИВОТ

 

Спокойно шофиране: OnStar е с вас в случай на инцидент. Дори ако нямате възможност да поискате помощ от никого.

 

Какво се случва при катастрофа?

Opel OnStar - Services: Smartphone App

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ – СМАРТФОН ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Колко далече мога да достигна преди да е необходимо да заредя с гориво? Как е налягането на гумите? Къде все пак паркирах автомобила си? Открийте: лесно с помощта на вашия смартфон. Още преди да сте се настанили в автомобила.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

ДЕНОНОЩНА ПОМОЩ ПРИ ИНЦИДЕНТ

 

Световъртеж, прилошаване, сърцебиене: ако вие, някой от вашите пътници или пешеходец се нуждае от медицинска намеса, ние ще ви я осигурим.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

ПОВРЕДА! ONSTAR!

 

Получили сте повреда на пътя през нощта – а отгоре на всичко батерията на мобилния ви телефон е изтощена: просто натиснете бутона Service вместо да се отчайвате.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

АСИСТИРАНЕ ПРИ ОТКРАДНАТ АВТОМОБИЛ. ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА СИ ГО ВЪРНЕТЕ.

Вашият автомобил е откраднат? Ще помогнем на полицията да го открие. Запазете следите горещи с OnStar.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

БЕЗ НЕПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ – АВТОМОБИЛНА ДИАГНОСТИКА


Вие не сте в автомобила си, но OnStar е! Ако предупредителната светлина в автомобила се активира или чувствате, че нещо не е наред, просто попитайте OnStar.

Opel OnStar - Services: Destination Download

ПРАВО КЪМ ЦЕЛТА – ИЗТЕГЛЯНЕ НА ДЕСТИНАЦИЯ

 

Търсите алтернативен път, конкретен ресторант или следващата бензиностанция? Няма проблем: с функцията Изтегляне на дестинация (Destination Download) винаги сте една крачка напред.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

ВАШЕТО ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО.
ВАШЕТО ОБАЖДАНЕ.

 

Само един човек решава какво може и какво не OnStar и това сте вие.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

КОНФИГУРИРАЙТЕ ВАШИЯ OPEL С ONSTAR

Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

ВАШАТА ВРЪЗКА С ONSTAR

Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
Go to Opel's Dealer Locator webpage
Close

Право към целта – изтегляне на дестинация

 • Къде искате да отидете? Натиснете бутона Service и говорете с нас. Вашият OnStar консултант ще потърси адреса на желаната дестинация за вас и просто ще го изпрати във вградената навигационна система на Opel. Вие просто трябва да седнете и да шофирате към мястото.

 

 • Спестете си време и нерви: Изтеглянето на дестинация (Destination Download) на OnStar прави лесна промяната на дестинацията при шофиране.

2 Изтегляне на дестинация не се предлага за ADAM, Corsa и KARL. За тази услуга са нужни вградена навигационна система на Opel и картови данни. OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои услуги може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

Close

Без неприятни изненади – автомобилна диагностика

Със систематичната автомобилна диагностика вие знаете какъв е статусът ви по всяко време, за да можете да реагирате навреме или в случай че се колебаете.1

 

 • Винаги можете да сте информирани за състоянието на вашия автомобил. OnStar месечно ви изпраща имейл. Той включва важни оперативни данни за вашия автомобил, от оставащия живот на маслото до налягането на гумите. Така винаги разполагате с необходимата информация.

 

 • Предупредителната светлина на таблото светва? Просто натиснете бутона Service и разговаряйте с вашия OnStar консултант. С помощта на диагностиката по желание (On-Demand Diagnostics) консултантът на OnStar може да определи има ли повреда и колко сериозна е тя и дали трябва да се насочите веднага към сервиз.

 

 • Настина трябва да отидете до сервиз? Притеснително, но OnStar го прави лесно за вас: вашият OnStar консултант изпраща адреса към удобен сервизен партньор на Opel директно във вградената навигационна система на Opel2

1 OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои услуги може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.

 

2 Изтегляне на дестинация не се предлага за ADAM, Corsa и KARL. За тази услуга са нужни вградена навигационна система на Opel и картови данни.

Close

Денонощна помощ при инцидент

Вие, пътник в колата или пешеходец има нужда от помощ? Просто натиснете бутона SOS и OnStar консултантът ще ви помогне.

 

Вашият OnStar консултант предава точното местоположение1 на аварийните служби, които ще се насочат незабавно към вас.


1Услугите OnStar зависят от безжичните комуникационни мрежи и системите за сателитно позициониране.Close

Bсичко е под контрол – смартфон приложение

Със смартфон приложението за OnStar, лекотата на използване достига нови измерения. Също така е забавно.*

 

 • Получете важна информация за автомобила като налягане на гумите, живот на маслото и количеството гориво на мобилния си телефон – когато и да е

 

 • Забравили сте да заключите своя автомобил? Няма проблем! Просто изключвате и заключвате автомобила си през смартфона

 

 • Забравили сте къде сте паркирали? Локализирайте автомобила си онлайн

 

 • Включете светлините и задействате клаксона: Така можете да чуете къде сте паркирали своя автомобил

 

 • Установете дестинацията изключително удобно на вашия смартфон и директно изпращате адреса във вградената навигация на Opel  

Ако нямата под ръка смартфон с приложение за управление на услугите OnStar е достатъчно едно обаждане до OnStar. След като провери вашия PIN за сигурност, OnStar консултантът може да локализира вашия автомобил и да го заключи или отключи дистанционно. Това може да стане ако сте заключили автомобила по погрешка.


1 Приложението myOpel изисква активен OnStar акаунт и зависи от мобилната мрежа и GPS покритието. Прилагат се правила и условия. OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои услуги може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

2 Дистанционното заключване/отключване не се предлага за Meriva. Натиснете тук за повече информация.

3 Изтегляне на дестинация не се предлага за ADAM, Corsa и KARL. За тази услуга са нужни вградена навигационна система на Opel и картови данни.

4 Без активен OnStar абонамент, вие не можете да се ползвате от предимствата на услугите OnStar в приложението myOpel.

Close

Асистиране при откраднат автомобил. Ще ви помогнем да си го върнете

Вашият автомобил не е там, където е бил паркиран по-рано. Значи е откраднат. OnStar ще ви помогне да откриете своя автомобил, защото ние работим заедно с полицията.

 

Всичко което трябва да направите: да съобщите за кражбата на полицията. Вашият OnStar консултант след това може да използва регистрираният доклад, който полицията ви е дала за да започне търсенето на вашия автомобил

 

 • OnStar локализира вашия Opel чрез сателит и следва неговия маршрут. По този начин полицията може да установи накъде се насочва крадецът с вашия автомобил.

 

 • Вашият OnStar консултант може да изключи запалването на автомобила за постоянно – след като двигателят веднъж е изключен крадецът не може повече да се движи.

1OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Прилагат се правила и условия.

 

Close

Повреда! OnStar!

Автомобилът ви се повредил на неизвестно място? А в допълнение покритието е лошо? Батерията на телефона е изтощена? OnStar ви помага бързо и лесно. Натиснете бутона Service и се посъветвайте с вашия OnStar консултант.* Благодарение на мощната антена на покрива, системата работи дори в зони със слабо покритие на мобилната мрежа.

Консултантът на OnStar ще запише вашия проблем и ще изпрати професионална помощ към точната GPS локация.*


1Услугите OnStar зависят от безжичните комуникационни мрежи и системите за сателитно позициониране.

Close

Вашето лично пространство. Вашето обаждане

Защитете своята неприкосновеност – с натискане на един бутон. Нищо не е възможно с OnStar без ваше потвърждение.

 

 • За вашата безопасност, вие използвате PIN код за да установите своя акаунт. Ако искате да използвате дистанционно отключване или aсистиране при откраднат автомобил, OnStar консултантът ще ви попита за него. Така всичко е ясно: не крадецът – само вие имате достъп до вашия автомобил.

 

 • Ако задържите бутона Privacy за около пет секунди, вие можете да скриете местоположението на своя автомобил по всяко време. Ако промените мнението си можете да натиснете бутона Privacy за пет секунди за да откриете отново местоположението си. Единственото изключение е при истински инцидент. 1

 

 • Вашата неприкосновеност е важна за нас: Ние никога не бихме споделили вашите лични данни без изрично разрешение. Вашата информация ще бъде на разположение на OnStar и GM Holdings LLC (САЩ), дъщерните му компании (като Adam Opel AG), избрани от вас/предпочетени дилъри, компании ангажирани в осигуряването на OnStar услуги и, по ваше желание, на други обслужващи компании.

1 Дистанционното заключване/отключване не се предлага за Meriva. Натиснете тук за повече информация.

2 В случаи на катастрофа или ако автомобилът ви е откраднат.

Close

Hезабавна асистиране при катастрофа: OnStar може да спаси вашия живот

 • Асистиране при катастрофа: В момента в който се задейства въздушната възглавница се активира Системата за автоматична реакция при катастрофа. Всички важни данни за автомобила незабавно се изпращат в центъра на OnStar: локация, направление, цвят на автомобила и дори степен на инцидента

 

 • Ние разговаряме с вас: Специално обучените консултанти на OnStar ще започнат гласово общуване с вас комуникирайки с помощта на hands-free спийкърфон – включително в чужбина на избран от вас език

 

 • Всяка секунда има значение: След като сме получили цялата информация и е ясно, че се нуждаете от помощ, консултантът на OnStar ще предупреди службите за спешна помощ незабавно.*

 


1 OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Прилагат се правила и условия.

2 За да се отговори на вашето повикване колкото се може по-бързо, в изключителни обстоятелства, можете да бъдете свързани първоначално с англо-говорящ консултант.

Close
Opel OnStar - A direct call

Едно обаждане е достатъчно

 

През нощта, в чужбина, повреда в автомобила? Не е нужно да се отчайвате: едно обаждане до OnStar е достатъчно и ние ще ви помогнем бързо и професионално. Без езикова бариера.

 

 • Нуждаете се от помощ или от адрес? Просто се обадете! Компетентните консултанти са на ваше разположение денонощно.
 • Не си спомняте къде сте оставили ключа си? Забравили сте да заключите своя автомобил? Няма проблем! Обадете се на центъра за услуги (Service Centre) и ние ще се радваме да ви асистираме незабавно.
 • OnStar се се предлага като денонощна услуга в много европейски държави – и разбира се на вашия избран език1 2

1 За да се отговори на вашето повикване колкото се може по-бързо, в изключителни обстоятелства, можете да бъдете свързани първоначално с англо-говорящ консултант.

2 За преглед на поддържаните езици, натиснете тукClose

Фронтален удар! Какво се случва след това? #thankyouOnStar

9 октомври 2015 година: Шарлот Тисон е на път към един от своите приятели, когато катастрофира с предния автомобил. Първоначално тя изпада в паника, но тя има ангел-хранител. И вече има история, която никога няма да забрави.

 

В случай на катастрофа, при която се активират въздушните възглавници, сензорите на автомобила автоматично предупреждават консултанта на OnStar, който може да сигнализира аварийните служби, ако е необходимо… Автоматичната реакция при катастрофа е просто едно от множеството иновативни решения на Opel OnStar.

Close

Този клиент се просълзи! #thankyouOnStar

3 март 2016 година: Еулалия Серано се движи в Мадрид в нейния Opel Zafira. На кръстовището пътят изглежда чист, но внезапно…катастрофа. И тогава се чува успокояващ глас, сякаш от нищото.

 

При катастрофа сензорите на вашия Opel автоматично предупреждават обслужващия център на OnStar. Незабавно консултантът на OnStar се свързва с вашия hands-free телефон за да изясни ситуацията. Ако е необходимо той ви идентифицира предупреждава и аварийните служби. Автоматичната реакция при катастрофа е просто още едно от множеството иновативни технологични решения на Opel OnStar.

 

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar бутони във вашия автомобил

 

Бутони: Трите бутона в автомобила са от ключова важност за широкоспектърните услуги на OnStar. Така ние винаги ще сме на ваше разположение.

 

Тези три бутона в автомобила са вашата директна връзка с OnStar:

 

 • Синият бутон Service ви осигурява връзка с консултант на OnStar – по този начин можете да използвате повечето OnStar услуги

 

 • В случай на опасност натиснете червения бутон SOS. Незабавно ще бъдете насочен към OnStar консултант, който ще ви помогне възможно най-бързо.

 

 • Ако натиснете черния бутон Privacy за около пет секунди, OnStar няма да вижда повече местоположението на вашия автомобил – освен в аварийни ситуации, например при инцидент или кражба.
Close

Вашето смартфон приложение

 

Вашето пътуване започва от вашия мобилен телефон: Отключете своя автомобил и проверете живота на маслото – дори преди да седнете в автомобила! Смартфон приложението помага и когато сте забравили къде сте паркирали своя Opel – просто активирайте своя клаксон и светлините дистанционно и автомобилът сам ще ви напомни.

 

Със Смартфон приложението1 можете да:

 • Се свържете с OnStar отвсякъде
 • Получите важни данни за автомобила като налягане на гумите
 • Отключвате и заключвате вашия автомобил
 • Локализирате вашия автомобил онлайн
 • Активирате своите светлини или клаксона за да откриете директно автомобила
 • Изпратите адреса на дестинацията до вградената навигационна система на Opel2 без проблеми
 • За да ползвате всички предимства на OnStar услугите, ще ви бъде изпратен myOpel акаунт при регистрацията

За да използвате OnStar на телефона си, просто изтеглете приложението myOpel в Google Play Store. Ако използвате iPhone или iPad, можете да откриете приложението myOpel във вашия AppStore.

1 Приложението myOpel изисква активен OnStar акаунт и зависи от мобилната мрежа и GPS покритието. Прилагат се правила и условия. OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След безплатния период следват такси. Абонаментните пакети OnStar могат да се отличават от услугите включени в безплатния пакет. Някои услуги може да не са налични за определени моделни линии и нива на оборудване. Прилагат се правила и условия

2 Дистанционното заключване/отключване не се предлага за Meriva. Натиснете тук за повече информация

3 Изтегляне на дестинация не се предлага за ADAM, Corsa и KARL. За тази услуга са нужни вградена навигационна система на Opel и картови данни.

4 Без активен OnStar абонамент, вие не можете да се ползвате от предимствата на услугите OnStar в приложението myOpel.