Предишен
 • AWARD DE L’INNOVATION

  Наградата за ангел-хранител: Opel OnStar печели наградата “Award de l’Innovation”

   

  Opel OnStar впечатли журито в категорията "Технология”

   

  Opel OnStar, новият асистент за свързаност и услуги спечели първата в историята “Award de l’Innovation” на френското автомобилно списание “Auto Moto”. Персоналният ангел-хранител спечели в категорията „Технологии“ побеждавайки сериозни конкуренти от Audi до Volvo. Журито включващо автомобилни журналисти и VIP-ове беше изключително впечатлено от факта че Opel превръща премиум технологии като OnStar в достъпни за широката публика. “Щастливи сме че спечелихме първата ‘Award de l’Innovation’. Това е още едно доказателство че пазарът е готов за Opel OnStar, нашият нов персонален асистент за свързаност и услуги,” отбелязва шефът на маркетинга на Opel Тина Мюлер. „Демократизирането на високотехнологични решения е една от най-силните страни на Opel и ние предлагаме Opel OnStar за всички наши модели, от KARL до Insignia,” допълва тя. Opel OnStar предлага широка гама от услуги простиращи се от Автоматична реакция при катастрофа и Автомобилна диагностика до Асистенция при откраднат автомобил. Освен това, Opel OnStar превръща автомобила в мощен 4G/LTE Wi-Fi хотспот.1

  Още Информация
 • PONLE FRENO

  Opel OnStar спечели испанската награда за Иновации в пътната безопасност

   

  Личният асистент за свързаност и мобилност Opel OnStar бе оценен по достойнство с наградата "Ponle Freno AXA" („Спрете ги“) в категорията за иновации и развитие в областта на пътната безопасност в Мадрид. Енрико де Лоренци, генерален директор на Opel Spain, получи наградата в категорията „Иновации и развитие в областта на пътната безопасност“ по време на церемония в Сенатския дворец в Мадрид. Наградата бе връчена от Хосе Мария Плаца, директор клиентски услуги в застрахователната компания AXA, която спонсорира категорията.

   

  “Ponle freno” е клиентска платформа промотирана от медийната компания “Atresmedia”, поставяща основата на студии за подобряване на безопасността на нашите шосета и посветена на образованието в тази област. Тази награда означава признание на технологичната иновативност на системата OnStar в областта на пътната безопасност, като широк технологичен пакет за мобилни услуги и свързаност наскоро представен във всички модели на Opel.

   

  Източник: http://www.auto-moto.com/awards/award-techno/vainqueur-award-techno-2015-opelsysteme-onstar-46634.html

Следващ
Предишен
 1. AWARD DE L'INNOVATION
 2. PONLE FRENO
Следващ
Close

Източник: http://www.auto-moto.com/awards/award-techno/vainqueur-award-techno-2015-opelsysteme-onstar-46634.html

 

1 Покритието на мрежата може да варира в зависимост от локацията, времето и климатичните условия.