Предишен
 • #THANKYOUONSTAR
  КЛИЕНТИТЕ РАЗКАЗВАТ СВОЯТА ИСТОРИЯ

  Кой може да опише OnStar и всичките му предимства? Нашите клиенти!

   

  По тази причина ние помолихме нашите клиенти за споделят своята лична история с Opel OnStar.

Следващ
Предишен
 1. #thankyouOnStar
 2. ИСТОРИЯТА НА ЕУЛАЛИЯ ЗА
  РЕАКЦИЯ ПРИ КАТАСТРОФА
 3. ИСТОРИЯТА НА ШАРЛОТ ЗА
  РЕАКЦИЯ ПРИ КАТАСТРОФА
Следващ
Close

Фронтален удар! Какво се случва след това? #thankyouOnStar

9 октомври 2015 година: Шарлот Тисон е на път към един от своите приятели, когато катастрофира с предния автомобил. Първоначално тя изпада в паника, но тя има ангел-хранител. И вече има история, която никога няма да забрави.

 

В случай на катастрофа, при която се активират въздушните възглавници, сензорите на автомобила автоматично предупреждават консултанта на OnStar, който може да сигнализира аварийните служби, ако е необходимо… Автоматичната реакция при катастрофа е просто едно от множеството иновативни решения на Opel OnStar.

Close

Този клиент се просълзи! #thankyouOnStar

3 март 2016 година: Еулалия Серано се движи в Мадрид в нейния Opel Zafira. На кръстовището пътят изглежда чист, но внезапно…катастрофа. И тогава се чува успокояващ глас, сякаш от нищото.

 

При катастрофа сензорите на вашия Opel автоматично предупреждават обслужващия център на OnStar. Незабавно консултантът на OnStar се свързва с вашия hands-free телефон за да изясни ситуацията. Ако е необходимо той ви идентифицира предупреждава и аварийните служби. Автоматичната реакция при катастрофа е просто още едно от множеството иновативни технологични решения на Opel OnStar.