OPEL MERIVA COSMO С ОТСТЪКИ ОТ МИНИМУМ 4000 лв. с ДДС и 229 лв. с ДДС средно на месец*.

С възможност за данъчен кредит.

Opel Meriva е просторeн, гъвкав, с уникални врати, които се отварят на 90 градуса, и отлично оборудван - за всички, които обичат лесния и удобен живот.

 

Само до 30.06.2017 г., Meriva 1.4 100 к.с., ниво Cosmo, с невероятни отстъпки от 4000 лв. с ДДС и 229 лв. с ДДС средно на месец. Моделът е отлично оборудван, с много екстри и възможност за данъчен кредит. Стандартното оборудване на модела включва:

 

  • Климатик
  • 6 въздушни възглавници
  • АBS, ESP, HAS, TPMS
  • Kожен волан с управление на аудиосистемата
  • Алуминиеви джанти
  • Централно заключване с дистанционно управление
  • Предни и задни електрически стъкла
  • И много други екстри, които правят шофирането удоволствие

 

Научете всичко за Opel Meriva тук

Изтеглете официалната ценова листа

 

За повече информация за специалните условия за Meriva, моля обърнете се към най-близкия дилър на Opel.

Гаранция 5 години (2+3) или 150 000 км. В допълнение към стандартната 2-годишна гаранция с неограничен пробег от производителя, програмата Flex Care осигурява паневропейска удължeна гаранция (ниво “Complete”) за още 3 години или до 150 000 км, което настъпи първо. Обхватът на удължената гаранция е еквивалентен на стандартната 2-годишна гаранция за нови автомобили Opel, предмет на гаранционните условия, описани в Сервизната книжка.

* Специалните лизингови условия за Opel Meriva Cosmo важат при сключване на договор с Райфайзен лизинг. Срок на лизинга – 72 месеца, първоначална вноска - 20%, остатъчна стойност - 20%. 3.3% плаващ лихвен процент, ГПР – 11.3%. Предложението е валидно до 30.06.2017 г.

 

OnStar услугите изискват активиране и акаунт в Opel OnStar Europe Ltd. След изтичането на приложените пробни периоди се прилагат такси. Не са налични за всички лекотоварни автомобили. В зависимост от нивото на допълнително оборудване, оборудването на Opel OnStar е стандартно или по избор и подлежи на таксуване. Всички услуги зависят от покритието и наличието на мобилна мрежа.