Opel Experience - About Opel

ФИЛОСОФИЯТА НА OPEL.

Корените на Opel се простират повече от столетие назад в миналото. Повече от 110 години гледаме уверено в бъдещето, с всички сили се стремим да направим шофирането по-приятно за вас. Повече от 110 години увлечение от конструирането са обобщени в трите думи на нашия водещ принцип: „Wir leben Autos.“

 

„Wir leben Autos“ не визира само нашите германски корени и нашата обща любов към германското конструиране, но и силните емоции и страст, които влияят на всичко, което правим.

„Wir“ предава нашия общ ентусиазъм и конструктивната увереност, която ни позволява да разработваме интелигентни, изненадващи и новаторски продукти за своите потребители.

Ние обаче не само произвеждаме автомобили, ние живеем за автомобилите и думата „leben“ изразява високото ниво на енергия, което може да се почувства от всеки, чийто живот е бил докоснат от Opel. Това може да се усети в изобилието от полезни възможности на Opel, от прозорливите нововъведения или просто от нашия привлекателен, съвременен дизайн.

И не на последно място ние смятаме, че и в бъдеще „Autos“ ще означава много повече за хората от просто превоз. Автомобилите Opel не са само шофиране, а важна част от нашето всекидневие.

Ние съчетаваме личния си опит с този на нашите клиенти, за да направим всекидневното им придвижване по-лесно и по-приятно. Никога не преставаме да мислим за нови и устойчиви начини, по които можем да подобряваме и да вдъхваме нови сили в живота на хората при всеки техен контакт с марката Opel.

„Wir leben Autos“ е нашата страст, нашата ангажираност, нашето внимание към детайла, нашата отговорност, нашето намерение и – да – нашата увереност.


Това сме ние.
Opel. Wir leben Autos.

Opel - Company Information

Информация за компанията

Информация за фактите и стойностите свързани с Opel, хората и местоположението на нашия борд на директорите.

Opel информация за компанията
Opel | History and Heritage

История и наследство

Разберете как вашият автомобил е станал такъв, какъвто е. Повече от век нововъдения прокараха пътя.

Още