Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

OPEL Insignia COUNTRY TOURER.

Уникалният комби модел за града и природата.

Кога практичността се превръща в стил? Вгледайте се добре в Opel Insignia Country Tourer и ще разберете отговора. Модерният crossover използва елегантната основа на Country Tourer и добавяйки към нея стабилни защитни панели придобива изцяло ново излъчване. Готов за всеки стил на живот в града и извън него, просторен, луксозен, на техническа и технологична висота, моделът Country Tourer може да се съревновава достойно и в далеч по-висока ценова категория.

 

Пътешествайте където пожелаете – просто оставете чувството да ви води и се отпуснете с чувството на първооткривател в комфортните обятия на Opel Insignia Country Tourer. Сред изключителните качества на модела са:

  • Авангарден дизайн
  • Превъзходен комфорт
  • Изобилие от системи за подпомагане на водача
  • Мощни двигатели и отлична система за двойно предаване
  • Изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност

Enlarge

Вдъхновяващ, авангарден и изискан

Изчистената линия, сериозно увеличеният клиренс, защитата на дъното в предната и задната част на каросерията и внушителните защитни панели в антрацитен цвят на праговете и арките на калниците излъчват усещане за сила и характер. Opel Insignia Country Tourer определено не е за слабаци.


Enlarge

Комфорт, който работи за вас

Плавните извивки и висококачествените материали са съчетани с ергономичност, която гарантира удобство на една ръка разстояние. Добре дошли в интериора на Insignia Country Tourer, където организацията на пространството работи за вас.


Enlarge

Мощен, безопасен и стабилен

Контролът във всяка ситуация е жизненоважен. Независимо от това къде и как възниква критичната ситуация, Insignia Country Tourer е готова да се справи с нея. Открийте технологиите, които защитават, повишават комфорта и придават допълнителна динамика.


Enlarge

Ново измерение на мобилността и динамиката

В динамично отношение Insignia Country Tourer предизвиква модели далеч над нейния клас. Превъзходното поведение на пътя и новите мощни двигатели гарантират впечатляващо изживяване.


Enlarge

По-безопасен, по-сигурен и с още по-добра защита

Неприятното време с мъгла, дъжд или сняг е част от живота. Затова Insignia Country Tourer съчетава системите за активна и безопасност с подсигуряващи водача системи за подпомагане за отлично поведение на пътя.


Enlarge

Информация, създадена за вас

Модерна технология, която работи със и за вас – с ясни показания, достъпна и лесна за употреба. Opel Insignia Country Tourer се отличава с перфектна ергономична концепция HMI (Human Machine Interface), която ви предоставя подробна информация и интуитивно управление.


Opel Insignia Country Tourer – Следващи стъпки
Следващи стъпки