Предишен
Следващ
Предишен
Следващ

Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

Файлове за изтегляне

OPEL ASTRA GTC.

Компактният спортен автомобил.

Opel Astra GTC съчетава градския шик със спортно оформен интериор и осигурява истинско удоволствие от шофирането. Авангардни технологии в областта на двигателите и ходовата част ви гарантират динамика, която наистина ще ви завладее, докато широкомащабните марки за безопасност добавят спокойствие при всяко пътуване.

 

Със страхотна стилистика, компактен и изненадващо практичен, Opel Astra GTC е същинско спортно купе. Вижте какво го прави толкова специален.

• Ярък дизайн

• Изключително поведение на пътя

• Съблазняващ комфорт

• Впечатляваща динамика

• Високо ниво на безопасност


Enlarge

Динамична визия, спортен стил

Авангардният дизайн има ярко присъствие, но не може да бъде вкаран в никакви клишета. Така че вгледайте се по-внимателно в Opel Astra GTC. Линиите които създават нова дефиниция за елегантност при спортните купета, широката могъща стойка и характерните за Opel дизайнерски елементи го превръщат в автомобил след който всички се обръщат, но същевременно с това е и ефективен.


Enlarge

Преоткрийте удоволствието от шофирането

Opel Astra GTC разполага с технологични решения които правят шофирането по-лесно и го превръща в същинско удоволствие. Градски трафик, междуградски пътища или магистрала – той винаги ще ви вдъхновява. Това е така, защото нашите инженери също обичат да шофират.


Enlarge

Страст и пространство

Прецизната ергономия за водача, висококачествените материали и просторното място за багаж и места за съхранение на предмети се сливат в атмосфера, която напълно заслужава името си GTC. Разбира се налице са и изключителни индивидуални предложения от Opel които правят вашата Astra GTC още по-специална.


Enlarge

Винаги във форма за забавления

Високоефективните бензинови и дизелови двигатели на Opel Astra GTC с мощност от до 147 кВт (200 к.с.) осигуряват динамика съответстваща на външността.


Enlarge

Комфортен, вдъхновяващ и сигурен

Динамиката е нещо повече от стабилно поведение на пътя и висока мощност, то включва всичко свързано с активната и пасивна безопасност и добавя още повече удоволствие от шофирането за водача на Opel Astra GTC. И ако разбира се искате да осигурите неговата сигурност, налице е система против кражби.