Файлове за изтегляне

Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

Новото поколение двигатели и усъвършенствани системи на Opel Meriva

От първата си поява през 2003 година Opel Meriva се превърна в звезда сред малките еднообемни модели

Прочетете статията

OPEL Meriva.

Не следвайте – устремете се напред.

В Opel Meriva пространството се среща с гъвкавостта. Това е семеен автомобил който съчетава стила с практичността.

 

Вижте какво го прави толкова изключителен:

  • Стилен, впечатляващ дизайн
  • Щедро пространство, водещ за класа комфорт
  • Широка гама от системи за безопасност
  • Изключително ефективни двигатели
  • Високо ниво на свързаност
  • Универсална практичност за ежедневието

Enlarge

Ергономията е комфортът, който ви устройва

Ергономията е създадена за вас. Вижте колко удобство създават вратите FlexDoors®, високата позиция на седалките с приятен обзор или системата от седалки FlexSpace® и удобната конзола за превоз на велосипеди FlexFix®. Всичко това е оценено по достойнство от германската организация за здрави гърбове AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) която и връчи съответната сертификация.


Enlarge

В тон с бъдещето

В комуникационната свързаност е разликата между това да знаеш и да предполагаш. Opel Meriva ви осигурява стабилна връзка с реалността в авангардни системи като навигация и връзка на вашия смартфон с USB и Bluetooth® така че той да стане интегрална част от вашето пътуване.


Enlarge

Отличавайте се и бъдете разпознаваеми

Със завладяваща външност, но и практичност, малък, но просторен, Opel Meriva създава усещане за модерен лайфстайл. С лесен достъп, комфортно място с приятен обзор, изключително удобство и гъвкавост, той представя най-доброто от дизайна.


Enlarge

Осигурете си пространство

Заповядайте в едно място което ще ви осигури чудесни емоции. Opel Meriva осигурява водещ за класа комфорт в реалния живот. С приятни материали, свежи цветове, изобилие от места за съхранение на предмети и високо качество дори при базовите версии. Комфортът е на изключително ниво от всяка гледна точка, но с добавянето на опционалните, сертифицирани от AGR седалки, ще осигурите истинска наслада за гърба си.


Enlarge

Безопасен във всяко едно отношение

Със пасивните системи за безопасност включващи уникалната технология за освобождаване на педалите Pedal Release System (PRS), активни предни опори за глава, предни предпазни колани с предварително опъване и цялостна защита от въздушни възглавници Opel Meriva се грижи за всички в автомобила. С активните системи включващи ABS, електронна стабилизираща система ESP®Plus и електронното разпределение на спхирачното усилие (EBD), пък се намаляват шансовете първите да влязат в употреба. Opel Meriva. Безопасен във всяка насока.

 

Максималният брой от 5 звезди в оценката на Euro NCAP ви разкрива колко безопасен автомобил е Opel Meriva. Това което не може да ви разкрие този факт са уникалните приспособления като защитаваща децата зона при отворени врати и авангардните адаптивни предни светлини (AFL).


Enlarge

Минимални разходи – максимална динамика

При Opel Meriva намаляването на работния обем не означава намаляване на мощността. Независимо дали става дума за захранване с бензин, дизел или с LPG, с технологиите на Opel извличате максимално ефективно енергията от горивото. В зависимост от модела налице е стандарт Euro 6, Start/Stop и ecoFLEX технология, както и механична или автоматична 6-степенна трансмисия.