Opel Meriva - Relaxing Comfort

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪТРЕ, НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЪТУВАНЕТО.

Дори в най-базовата си версия Opel Meriva е приятен и комфортен семеен автомобил. Но, ако желаете можете да добавите още. Изберете от пълния каталог със стандартно и допълнително оборудване, което ви осигурява удоволствие от автомобила каквото желаете.

Enlarge

Система за съхранение FlexRail®

Системата за съхранение на предмети FlexRail® е уникално техническо решение осигуряващо гъвкаво пространство между предните седалки, без компромиси по отношение на мястото за краката в средната част на задната седалка. Може да аранжирате и преаранжирате компонентите като опори за лакти и чаши върху алуминиевите релси за да осигурите подходяща организация на местата за съхранение на предмети при всяко пътуване. Специален адаптер с интегрирана опора за чаши ви позволява да монтирате опората за лакти върху гърба на сгънатото средно задно място.

 

  • Оптимална позиция на опората за лакти и за чаши при всички позиции на седалките.
  • Голямо, гъвкаво пространство, с достатъчен обем за ръчни чанти, лаптопи и т.н.
  • Лесен достъп за всички пътници
  • Допълнителни опори за лакти и чаши за задните седалки опционално

Enlarge

Панорамен покрив

Поканете слънцето при вас. Панорамният покрив се простира над двата реда седалки, правейки целия интериор светъл и обемен. А когато светлината е в повече, на разположение е електрическа слънцезащитна щора.


Enlarge

Електронна климатична система

Комфортът и удобството на Електронната климатична система, позволява всеки от пътниците на предните седалки да настрои своята идеална температура. След това с помощта на сензори се поддържа зададеното ниво. Всичко е толкова лесно.


Enlarge

Отопляем волан

Насладете се на лукса на топлите ръце в студените дни. За целта на отопляемия волан са му необходими само няколко секунди. Той се предлага заедно с отопляемите предни седалки, осигурявайки много по-приятно усещане при потегляне в студените зимни дни.


Enlarge

Електрическа ръчна спирачка

Стандартната, задействана с бутон електрическа ръчна спирачка осигурява както комфорт и сигурност при паркиране, така и намаляване на усилието от страна на водача. Освен това тя го улеснява при наличие на наклон, като се изключва едва когато колата потегли нагоре.

 

Ако е необходимо тя може да бъде задействана като конвенционална ръчна спирачка когато автомобилът се движи за да се осигури контролирано от ABS намаляване на скоростта.


Система Hill Start Assist

Системата Hill Start Assist задържа автомобила при потегляне по наклон, като автоматично освобождава електрическата ръчна спирачка когато безопасно сте потеглили. Резултатът е винаги безпроблемно потегляне без усилие.


Enlarge

Камера за обратно виждане

С широкия ъгъл на обектива от 130 градуса, камерата за обратно виждане ясно изобразява всяко потенциално препятствие на цветния информационен дисплей. Автоматично задействана при включване на задна предавка, тя има важен принос за безопасно паркиране.


Enlarge

Съхранение на предмети

В Opel Meriva ергономията не е насочена само към удобното седене и контрола на системите. Тя включва и съхранението на предмети. Ще откриете множество отворени и закрити пространства на най-удобните места, заедно с уникалната система FlexRail® под формата на централна конзола. Като цяло на разположение са до 32 места за съхранение на предмети. Това означава че поставянето на място на всичко е много по-лесно.


Enlarge

Багажно отделение FlexFloor®

Багажното отделение е конструирано така че да прави живота ви много по-лесен. Подът му може да бъде разположен на две височини. По-високата осигурява равна товарна повърхност на нивото на сгънатите задни седалки, като в този случай остава скрито място под пода. По-ниската позиция оставя пространство за по-високи товари.

 

Другите възможности включват:

  • Затворено пространство в страничната облицовка за аптечка и т.н.
  • Скоба за прикрепване на аварийния триъгълник
  • Откачащи се куки за чанти и фиксиране на товарния под в отворено положение
  • Четири товарни скоби

Enlarge

Система Top Tec

Нанотехнологиите помагат за поддържането на интериора чист и свеж в продължение на години. Специалното покритие прави материите издръжливи на замърсяване и износване, както и водонепропускливи без компромис с „дишащите“ им качества. Предлага се стандартно за Opel Meriva Cosmo с материя Light Galvanized.