Opel Meriva - Design

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

ДИНАМИКА ОТВЪН, ПРОСТРАНСТВО ОТВЪТРЕ.

Заповядайте на най-добрите седалки наоколо. Ярко изразеният външен стил е придобил нова свежест. Отвътре бъдещето е станало още по-гостоприемно. Разликата е в детайлите, а Opel Meriva има достатъчно аргументи за да ви впечатли.

Enlarge

Външен дизайн

Opel Meriva е ярко отличима, впечатляваща и практична. Скулптурираните повърхнини и заоблените преходи изглеждат органично свързани в израза на движение в пространството. Широката стойка, уверените линии и щедрото остъкляване създава същинско удоволствие от пътуването. Предната решетка и задните светлини са детайли които подчертават усещането за прецизност.

 

Приближете се още и ще установите че красотата има и други измерения. Качеството е всичко което желаете, но не винаги получавате. Opel Meriva ви дава много повече от очакваното. Източените линии както отвън, така и отвътре, познатите мотиви на крилото и „острието“ в страничните елементи възпроизвеждат чувство за стил, който е едновременно атрактивен и прагматичен.


Enlarge

Вътрешен дизайн

В интериора на Opel Meriva ще откриете един собствен свят. Обточените линии на арматурното табло не само изглеждат добре, но осигуряват удобен достъп до контролните уреди и места за съхранение на предмети.

 

Но това е само част от всичко което създава чувство за различност. Сред останалите елементи са цялостната гъвкавост при която страхотният дизайн се съчетава с практични инженерни решения. Искате дълъг ход на седалките? Получавате го. Функционално конфигурирано багажно и пътническо пространство? То е там където трябва да бъде – всичко в Opel Meriva е удобно,комфортно и с лесен достъп.


Enlarge

Meriva drive!

Създадена на базата на Meriva Enjoy и предлагаща същото щедро ниво на оборудване, Meriva drive! е израз на стил със страхотната материя и усещането на ексклузивните тапицерии на седалките Wega/Atlantis, както и с опционалните спортни 16 цолови алуминиеви колела. За още повече комфорт специалните седалки на Opel, сертифицирани от AGR и тапицирани в мека тъкан или кожа добавят гарантирано усещане за изключително удобство в областта на гърба.