Opel Meriva - Infotainment

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

ИНТЕЛИГЕНТНА СВЪРЗАНОСТ.

Защо автомобилът ви да не е толкова добре свързан, колкото смартфона ви? Opel Meriva прави това възможно, при това просто и приятно. Страхотен звук, изчистени графики и интуитивни операции правят пътуването още по-комфортно.

Enlarge

Система IntelliLink

Opel Meriva осигурява повече удобство и свързаност благодарение на възможността за смартфон интеграция с технология IntelliLink. Тя пренася много от функциите му в автомобила чрез инфоразвлекателната система, изобразявайки чисто данни и и функции на седеминчовия цветен дисплей с висока резолюция. Лекотата и яснотата на използване е голямо преимущество на системата.

 

CD 600 IntelliLink

Насладете се на премиум излъчването, допълнено от 7-инчов цветен дисплей, отлично възпроизвеждане на звук от 7 високоговорителя и разширени медийни функции като Gracenote® и възможност за разглеждане на снимки. Сред останалите функции са:

 • Двоен тунер
 • Управление от волана
 • Мобилен телефон с гласово разпознаване чрез Bluetooth®
 • FM/AM радио с Autostore (6 x 6 памети),
 • пълно управление RDS/EON и антена
 • 4 x 20 Вата изходна мощност, 4 ома, DSP функционалност с 6 звукови фикс. настройки
 • Графичен еквалайзер
 • Контрол на звука на в зависимост от скоростта
 • Bluetooth®, aux-in или USB аудио стрийминг
 • SMS четене
 • CD-плейър
 • Опционално DAB/DAB+/DMB аудио

Enlarge

Система Navi 950 IntelliLink

Просто кажете адреса и тя ще ви заведе навсякъде. Функцията One Shot Voice Destination Entry с помощта на гласово разпознаване прави живота по-лесен, така както и цялата система Navi 950. Интеграцията на смартфон на IntelliLink позволява hands-free телефонни разговори, безжичен аудиострийминг чрез Bluetooth® и изчитане на SMS съобщения. Navi 950 IntelliLink включва картови данни за цяла Европа, включително Русия и Турция. Както при Navi 650, навигационният софтуер може да бъде актуализиран през USB.


Enlarge

Aux-in и USB входове

Искате да слушате любимата си музика? Няма проблем. Входовете aux-in и USB са разположени в централната конзола, точно там където се нуждаете от тях. Моменталната връзка на всяко едно мобилно устройство със жак за слушалки или USB конектор към инфоразвлекателната система е толкова просто!


Enlarge

Още за инфоразвлекателните и навигационни системи

Всички инфоразвлекателни системи на Opel Meriva предлагат страхотен звук: от базовата система със CD плейър, RDS/EON и 3x6 предварителни настройки на CD 400 Plus с двоен тунер, динамичен звуков процесор и графичен еквалайзер. Екстрите включват DAB за цифрово радио приемане, управление на функциите на волана и портали за мобилни телефони с гласов контрол чрез Bluetooth® на повечето системи.

 

С Navi 650 вие получавате страхотен микс от звук и навигация: висококачествен 7 инчов цветен екран с плавно увеличаване и намаляване на картата, навигационни данни от вътрешна памет и 7 висококачествени високоговорителя, така че да останете информирани на пътя.


Enlarge

Система FlexDock®

Монтирането на вашият телефон е лесно и просто. Конзолата FlexDock® ви помага да го прикрепите в достъпно за погледа на водача и пътника до него място. Тя улеснява връзката с инфоразвлекателната система и има грижа за автоматично зареждане на устройството – без неприятно външно окабеляване което да загрози страхотния интериор на Opel Meriva.