Opel Insignia седан - Дизайн

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

БЕЗ СЪМНЕНИЕ - INSIGNIA.

Един от най-ярките и ясно различими признаци на отличния дизайн е изискаността. Открийте нейното огромно значение като се запознаете с пластичните външни линии и разкошния интериор.

Enlarge

Външен дизайн

Решетката в предната част е по-изразена, с една идея по-силно подчертани хромирани елементи. Предните светлини излъчват повече стил подобно на ниско разположените светлини за мъгла. Insignia. Красив автомобил от класа.

 

Модерните обточени линии, подчертани от  завладяващи детайли като скулптурирания профил на светлините, задните LED светлини, отличителните дневни светлини на Opel и страничните релефи на острие, правят Insignia изразителна.

 

Невероятна аеродинамика, широка стойка и класически пропорции добавят своя дан към уникалния дизайн. Те допринасят и за комфорта в интериора, отличното поведение на пътя и щедрото пространство. Кой твърди че красотата е само на повърхността.


Enlarge

Вътрешен дизайн

Oтворете вратите на която пожелаете Insignia и усещането за качество и изискан дизайн веднага ще ви изпълни. Обърнете внимание как характерно оформеното като крило арматурно табло прелива в облицовките на вратите и създава впечатление на уют и перфектна организация. Същото се отнася и за местата за съхранение на вещи.

 

Обърнете внимание как модерните технологии като дисплея на Driver Information Center, 8-инчовите екрани, ниско разположеният тъчскрийн, бутоните на волана, чувствителният на докосване панел и всичко останало се вписва перфектно в традиционните качества на марката...


Enlarge

Луксът на кожените тапицерии

Естествена, елегантна и удобна – истинската кожа е част от атмосферата на класическия автомобилен лукс. Луксозната фина напа от най-високо качество в цвят “Brandy” и в черно “Indian Night” внася нотка от висока класа , подчертана допълнително от контрастните кантове в традиционен стил. Независимо дали е перфорирана за по-добра вентилация или неподправено елегантна, естествената кожа ще ви привлече неудържимо.


Enlarge

Opel Insignia drive!

Базиран на Insignia Edition и разполагащ със същото щедро пространство, Insignia drive! е израз на стила с великолепни материи и чувството на ексклузивните седалки Wega/Atlantis. За още повече комфорт специалните сертифицирани ергономични седалки Opel AGR в тъкан или кожа добавят дълготрайна защита за гърба.