THE GRANDLAND X HYBRID4.

За всички тези се грижат за околната среда: Безкомпромисната SUV мощ не може да се съчетае с икономичност? Може, с Grandland X Hybrid4! Открийте нов начин за динамично шофиране. Подгответе се да се впуснете в нови приключения.

КОНСТРУИРАН ДА БЪДЕ ЕФЕКТИВЕН.

Качествата на един SUV се срещат с иновативната plug-in хибридна технология за да изместят границите на ефективността. Зареждан като напълно електрически автомобил, Grandland X Hybrid4 може да измине прилично разстояние само с електрическо задвижване. Това означава намалени емисии на отработили газове. А за вас: ефективност, но и вълнуващо изживяване зад волана.

МОДЕЛИ ЗА ВСИЧКИ НАСТРОЕНИЯ.

Искате да шофирате ефективно, но обичате да усещате и динамика на пътя? Има гъвкаво решение за това където и да сте: с различните режими на plug-in хибридната технология на Grandland X Hybrid4 осигурява максимално ниво на гъвкавост. Насладете се на всички предимства на един SUV с тези на електрически автомобил. Лесно избирайте един от следните режими:

  • 4WD (само за двойно предаване)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

ПРОСТО ГО ЗАРЕДЕТЕ.

При Grandland X Hybrid4 зарядният процес е много лесен. Неговата батерия може да бъде зареждана като при електрически автомобил на всички публични станции или в къщи с Wallbox. Така можете за разчитата на пълен заряд, където и да сте и да използвате електрическия двигател за да намалите емисиите до нула.

ВАШЕТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.

Grandland X Hybrid4 е точно plug-in хибридният SUV, който сте очаквали. Неговата дръзка външност става още по-ярко изразена с поръчването на опционалния черен капак съчетан с черен покрив. Специфичните 19-цолови, двуцветни, диамантено шлифовани алуминиеви колела подчертават атлетичния му дизайн. За още удоволствие от шофирането, той разполага с 8-степенна предавателна кутия с лост управляващ контролната система на трансмисията. Кожен волан с плоска долна част с лостчета за превключване създават още по-спортно излъчване. А със стандартния 8-инчов цветен сензорен екран включващ навигационна систем и специфични менюта за Hybrid4 всичко е на ваше разположение.