New Opel Cascada - Design

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

НОВО ОПРЕДЕЛенИЕ ЗА КЛАСИЧЕСКИ МЕК ПОКРИВ.

Със своите издължени елегантни форми, новият Opel Cascada създава усещане за ярка свежест на най-желания начин за пътуване.

Enlarge

Класическа елегантност по две

Независимо дали е с отворен или затворен покрив Opel Cascada изглежда впечатляващо. Изчистените линии отразяват дълбокия стремеж към създаване на елегантни и стилни линии. При поглед към предната страна автомобилът веднага се разпознава като Opel, но има свое излъчване във всеки детайл. Насладете се на скулптурираната впечатляваща предна решетка, експресивната мрежа под нея, ярко очертаните дневни LED светлини и стилния хром. Дискретно оформеният релеф на капака подчертава израза на динамика.

 

При свален покрив профилът на автомобила е издължен, обточен и непрекъснат. Мекият сгъваем покрив и рамките против преобръщате се скриват напълно. Няма никакви трикове, защото такива не са нужни. Пластичните форми са естествени и прецизни. Когато мекият покрив е вдигнат пропорциите без колонки и качеството на материала впечатляват. Хромирана лента отделя каросерията от покрива, добавяйки динамично усещане за автомобила. Дългите врати и достолепните предни колонки са не само стилни, те са практични и улесняват влизането в автомобила.

 

В задната част високотехнологичните 3D LED светлини, визуално свързани с голяма хромирана лайсна изграждат формите на меко обточен профил и заедно с високо разположената стоп светлина оформят един неподражаем светлинен профил. Широката стойка и интелигентните пропорции работят перфектно за да придадат завършек на тази композиция.


Enlarge

Усещане за перфектност

Висококачествени материали, източени повърхности, и гостоприемен комфорт. Новият Opel Cascada създава усещане за лукс още от пръв поглед, който става още по-впечатляващ с отварянето на вратите. Високото качество, на тапицериите Morrocana на арматурното табло с фини шевове незабавно грабват окото. Всичко е на правилното място, уредите са насочени към водача, достъпът до контролните прибори на централната конзола е лесен, това което изглежда качествено, е такова и при допир.

 


Четирите индивидуални, дълбоко контурирани, просторни и удобни седалки очакват да им се насладите. Системата Easy Entry сгъва гърбовете на предните седалки с едно докосване, осигурявайки лесен и удобен достъп на пътниците до задните. Можете да избирате между висококачествена тъкан или луксозна кожа. Последната е оформена с прецизни шевове, добавящи още една нотка на лукс в излъчването им.


Enlarge

Перфектен основен автомобил

Функционалността в ежедневието и мястото за съхранение на лични предмети често е проблем при кабриолетите. Не и при новата Opel Cascada. 13 лесно достижими и удобно разположени места за съхранение на предмети осигуряват възможности за ред в интериора.

 

Наред е багажно отделение, което може да поеме от 280 до 380 литра обем в зависимост от това дали покривът е отворен или затворен. В допълнение към това са необходими няколко секунди за да можете, благодарение на системата FlexFold да сгънете едната или двете задни седалки, осигурявайки до 750 литра багажно пространство. Лостчетата за задействане са удобно разположени от двете страни на багажното пространство. При използване, електрическа система за освобождаване активира предварително натегнат с пружина механизъм, който автоматично сгъва избрания гръб на седалка.

 

За повече безопасност, когато автомобилът е паркиран и заключен със затворен покрив, гърбовете на седалките са фиксирани в позиция и блокирани, като не могат да бъдат сгънати чрез освобождаване на съответния механизъм – по този начин се блокира достъпа от и до багажника. За още повече сигурност, автомобилът е оборудван от завода със система, която защитава целия автомобил, включително и колелата от кражба.