New Opel Cascada - Comfort and Infotainment

Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

УДОБСТВО, ИНФОРМИРАНОСТ И ЗАБАВЛЕНИЯ.

Когато става дума за комфорт детайлите са тези които правят разликата. В интериора на новия Opel Cascada комфортът и удобство не само изглеждат впечатляващи, те работят за вас. От вентилираните седалки до авангардните навигационни и аудио системи – множество елементи ви помагат да създадете своя перфектна атмосфера и среда.

Enlarge

Устройство за подаване на колана

Дългите врати на новия Opel Cascada правят процеса на влизане и излизане изключително лесен за пътниците на задните седалки, но означават също и че трябва да се изпъвате назад за да за да достигнете предпазните колани. По тази причина новия Opel Cascada предлага електрическо устройство за подаване на колана, което просто се плъзва напред поднасяйки металната закопчалка удобно и комфортно в ръката ви.

 

Устройството е монтирано на нивото на рамото зад вратите, а процесът е напълно автоматизиран и се активира след затваряне на вратата и включване на запалването. След като коланът е поставен, устройството автоматично се прибира в гнездото си.


Enlarge

Електрическа система Easy Entry

Друг елемент характерен за високия клас е системата Easy Entry за задните седалки. Тя се активира с микропревключвател – не нужно да се натиска бутон или да се издърпва ръкохватка. Изместването на вертикалната част на седалката напред дава начало на процеса. Седалката след това се плъзга напред с два пъти по-висока скорост от тази при настройка, и ефективно се връща в първоначалното си положение когато същата част на седалката се върне обратно във вертикално положение.


Enlarge

Вентилируеми ергономични предни седалки с електрическа настройка

Медицински сертифицираните ергономични предни седалки с мултифункционална настройка с електро-пневматична лумбална опора регулирана в 4 посоки и издърпващ се преден елемент на седалищната част предлагат перфектно съчетание от спортно усещане и опора, и съответстват перфектно на природата на новия Opel Cascada.

 

Добавянето опционално на кожена тапицерия още повече повишава нивото на удобство. Изборът на вентилация с регулиране с три скорости в комбинация с кожа, осигуряват изключително ниво на лукс – особено в горещо или влажно време. Превключвателят за управление се намира на удобно място на рамката на седалката, а комфортът от охлаждането се усеща изключително бързо.


Enlarge

Опции за климатизация

Директната или индиректна слънчева светлина могат да нагреят неприятно кожата. Затова възможността за поръчка на фина кожа, отразяваща топлината и ограничаваща натрупването и е наистина радващ факт. Тя се предлага за новия Opel Cascada с черна кожа и може да намали температурата на повърхността с до 30 градуса при директна или индиректна светлина.

 

Електронният климатичен контрол дава възможност на пътниците отпред да настроят индивидуално идеалната температура. След това с помощта на сензори тя се поддържа на това ниво.

 

Друго устройство което на практика няма нужда от обяснение е воланът с подгряване. Той не само осигурява комфорт в студените утрини, но може да осигури още повече удоволствие при шофиране със свален покрив вечер или през нощта.


Enlarge

Инфо-развлекателни системи

Независимо от подбора ви на музика или задвижване, новият Opel Cascada ви осигурява възможност за подходящ избор на инфо-развлекателна система. Навигацията с кристално чист образ ще ви отведе на интересни места и ще ви осигури незабравими изгледи, както и страхотен звук за личните ви музикални файлове.

 

CD Радиоприемници

CD 300 осигурява възможност за предварителен избор на 3 x 6 станции, 4 x 20 Вата, 6 специализирани високоговорителя, MP3, вход aux-in и управление от волана. CD 400 Plus разполага със същите спецификации като CD 300, но се предлага с графичен информационен дисплей, 6x6 предварителни настройки и звукова обработка Dynamic Sound Processor.

 

Navi 600 с цветен информационен дисплей

Navi 600 е със 7 премиум високоговорителя, като навигационната карта с данни и информация за обекти от особен интерес (point-of-interest, POI) са съхранени на SD карта, която се осигурява от производителя с навигационни данни за xxx (insert cluster). Освен възможност за настройка на най-бърз и най-кратък път, може да се изиска и най-икономичен такъв, като се вземат в предвид и параметри на автомобила като натоварване или прикачен товар. MP3 съвместимостта, USB, aux-in входът и дистанционното управление на волана са стандартни.

 

Navi 900 Europe с цветен информационен дисплей

Navi 900 Europe има същите базови функции като Navi 600, но включва навигация и картинни пътеводители на над 30 европейски държави. Допълнителни елементи са функцията за пътен лист за всяко пътуване с USB изтегляне, възможността за показване на индивидуални изображения на дисплея, автоматично известяване за POI и гласово разпознаване за навигацията, телефона, радиото и управление на CD/USB.