Тест драйв

Един тест драйв може да ви покаже повече от хиляда снимки. Натиснете тук, за да се срещнете с реалността.

Запазете час за тест драйв

Полезни връзки

НОВИЯТ OPEL CASCADA - AКСЕСОАРИ.

Cascada демонстрира класа, комфорт и функционалност, които ще надхвърлят вашите нужди и очаквания, но Opel са подготвили и богата гама от допълнения, които ще ви помогнат да придадете индивидуален облик на вашия кабриолет. Изборът от висококачествени аксесоари допълва и обогатява цялостния чар на модела Cascada.

Aлуминиеви колела

Придайте индивидуален облик на своя Opel с помощта на нов комплект колела. Независимо от вашия вкус, тук вие ще откриете страхотен избор от оригинални алуминиеви колела на Opel, с които ще успеете да придадете лична нотка на вашия автомобил. Насладете се на стила и качеството на оригиналните аксесоари на Opel.


Комплект колела със зимни гуми

Подгответе вашата Cascada за безопасно пътуване през зимата – изберете от нашите комплекти стоманени или алуминиеви колела със зимни гуми. Оригиналните комплекти на Opel се отличават с перфектно съчетание между колелата и зимните гуми. Гамата на Opel съдържа гуми от реномирани производители с отлично поведение на пътя и дълъг експлоатационен живот и богато разнообразие от типове и размери зимни гуми.


Покривало за каросерията

Eстетически привлекателно и издръжливо, прилепващото като ръкавица на каросерията на Cascada покривало е създадено за защита на лаковото покритие и тавана на вашия кабриолет от прах и замърсявания при съхранение на закрито.


Велосипеден багажник за монтаж на теглич

Велосипедният багажник за монтаж на теглич служи за превоз на до 2 велосипеда. Възможен е и превозът на трети велосипед с допълнително предлагана приставка. Багажникът се монтира с лекота на всякакви видове тегличи и ви осигурява достъп до багажното пространство дори при натоварени велосипеди.


Теглич за ремарке с възможност за демонтаж

Тегличите на Opel са конструирани и изпълнени специално за теглене на каравани и ремаркета. Тегличът за ремарке с възможност за демонтаж е изработен от висококачествена стомана и отговаря на най-високите изисквания на Opel по отношение на качеството и безопасността.


Подови постелки

Създайте домашен уют в своя автомобил. При цялото време, което прекарваме в автомобилите си, те нерядко са истински дом далеч от дома. Ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да накарате вашия Opel да изглежда винаги страхотно и да създадете в него удобствата, които харесвате – отвътре и отвън, от постелките на пода до системите за организация на багажното пространство, както и много, много други.


Аварийно оборудване

Осигурете безопасност на пътя за вас и вашето семейство – близо до вкъщи или при дълго ваканционно пътешествие. Бъдете подготвени за всички изненади с нашето оборудване за безопасност - предупредителен триъгълник, светроотразителни жилетки и комплект за оказване на първа помощ. Tова оборудване трябва да бъде налице в автомобила според законите в повечето европейски държави и може да се закупи в комплект или поотделно.