Предишен
Следващ
Предишен
Следващ

Файлове за изтегляне

Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

OPEL Astra.

Елегантният седан.

Opel Astra се движи толкова динамично колкото изглежда. Той запазва поведението си на пътя стабилно и сигурно, благодарение на изключителното кормилно управление и високотехнологичното окачване. Добавете към това отзивчивите и ефективни двигатели и ще получите резултат под формата на вълнуващо преживяване на пътя.

 

Търсите стилен автомобил с впечатляващо пространство и гъвкавост? Вижте някои от характерните качества на Opel Astra.

• Впечатляващ дизайн

• Невероятно оборудване за комфорт

• Изключително пътно поведение

• Динамични задвижващи агрегати

• Високотехнологични системи за безопасност


Enlarge

Обточена, спортна елегантност

Срещнете се завладяващите пропорции на Opel Astra. Тя поставя съперниците в сянка.


Enlarge

Изключителен комфорт

Силното присъствие на външния дизайн се пренася и в интериора на Opel Astra. Стилната и насочена към водача ергономия е съчетана с изключителен комфорт за до пет човека с щедро оразмерено място за багаж.


Enlarge

Истинско изживяване на пътя

Когато сте в пряк контакт с последните технологии, шофирането става по-лесно, по-безопасно и по-спокойно. Opel Astra осигурява възможност за различно усещане при шофиране в зависимост от вашето настроение и личен стил.


Enlarge

Динамичен и чист

Ефективните двигатели, които имат нисък разход на гориво са характерна особеност на Opel Astra. Изберете от широката гама от бензинови и дизелови двигатели.


Enlarge

Безопасност в дълбочина

Високотехнологичните системи за активна и пасивна безопасност на Opel Safetec® са отличителна черта на всички модели на Opel. Astra е ярък израз на стил, но и на сигурност.


Следващи стъпки
Следващи стъпки