Opel ADAM - Преглед

Bluetooth® съвместимост

Искате да използвате безопасно и удобно вашето мобилно устройство в автомобила си? Тук ще откиете инфромация как да провеждате хендс-фрии обаждания, как да стриймвате музика и много повече.

Съвместими мобилни телефони

OPEL ADAM.

Насладете се на вашия градски модел.

Opel ADAM е несравним не само със своята самоуверена осанка и жизнерадостните си цветове. При ADAM, вие можете да повлияете активно дизайна на своя автомобил. Вашият ADAM ще бъде тема за обсъждане в градското общество. Благодарение на трите различни философии в дизайна, малкият градски автомобил може да се превърне в изпълнения с действие ADAM SLAM, в закачливия ADAM JAM, в класически елегантния ADAM GLAM или в спиращия дъха ADAM Motorsport Edition.

 

Потопете се в света на индивидуалните решения и се впуснете по градските улици с вашия нов ADAM.

  • Свеж и енергичен дизайн
  • Не губете връзка с околния свят и глобалната мрежа с универсалната мултимедийна система IntelliLink
  • Удобство и стил в интериора, които ще ви позволят да се отпуснете
  • Просто се успокойте и се насладете на безопасното пътуване
  • Пътувайте с удоволствие - с лекота и самочувствие.


Enlarge

Гласовете на града

Независимо дали става дума за ADAM SLAM, ADAM JAM или ADAM GLAM, тези три различни подхода към дизайна привличат еднакво вниманието на околните. Двуцветната комбинация между каросерията и "плаващия" покрив отразяват модерната и самоуверена линия във външния дизайна, но излъчването на външността продължава последователно и в интериора - изключителен стил, който се отличава. А наистина амбициозните зад волана могат да се насочат към новия ADAM Motorsport Edition.


Enlarge

Придайте индивидуалност на вашия ADAM

ADAM прави впечатление със своята свежа индивидуалност и модерен дизайн, но вашата уникална личност е главният фактор, който вдъхва живот в този градски модел. Списъкът с възможности за индивидуално оформление при ADAM е практически безкраен. Изворът е ваш - направете своя ADAM точно такъв, какъвто пожелаете.


Enlarge

Бъдете готови и не губете връзка

Обърнете внимание на единствената по рода си мултимедийна система IntelliLink. Тя предлага възможност за лесно сързване на смартфони - както с операционна система Android, така и с iOS - за да отговори на вашия модерен стил на живот. Потопете се в свят от музика, видеоклипове, снимки и карти на своя личен 7-инчов сензорен цветен екран на арматурното табло на вашия ADAM. Чрез вашия iPhone, ADAM позволява и използване на функцията за гласово управление Siri Eyes Free - вашият личен секретар, който изпълнява подадените команди и дава отговор на зададените от вас въпроси.


Enlarge

Лекота и спокойствие

Паркирането вече е удоволствие. За този свеж малък автомобил не само винаги се намира подходящо място - той ви улеснява максимално, извършвайки цялата необходима при маневрите работа с волана. И това не е всичко. Натиснете бутона City и ще получите допълнителна подкрепа от сервоусилвателя на волана при движение и паркиране по тесните градски улици.


Enlarge

Шофирането вече е още по-приятно

Не всичко в ADAM е свързано с неговата забележителна външност. Малкият градски автомобил предлага поведение на пътя, достойно за света на модерните технологии - достатъчно е да споменем няколко примера като системата за подпомагане на паркирането, лесната работа с волана и пълния контрол на климатизацията в купето.


Enlarge

За уверено пътуване

Tрите икономични бензинови двигатели в комбинация с петстепенната механична предавателна кутия предлагат технология ecoFLEX с функция Start/Stop, която ще ви позволи да пестите гориво, докато изглеждате ослепително.

 

Друга възможност за икономия е версията 1.4 LPG, която позволява комбинирана работа с бензин и с ниския като цена газ пропан-бутан LPG (Liquefied Petroleum Gas).

 

Прекрасно изглеждащият ADAM е конструиран с изключителна прецизност и внимание към изпълнението на всеки отделен детайл. Усилената ходова част и монтажа на двигателя допринасят за повишаване на комфорта на возене, за намаляване на разхода на гориво и за постигане на отлични показатели на изолацията от шум и вибрации при работа на празни обороти. В ADAM винаги сте наистина готови за удоволствие от пътуването.