Opel OPC Models - OPC Design

СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕНТУСИАСТИ – ЗА ЕНТУСИАСТИ.

Интригуваща спортна елегантност, създадена за впечатлява. Със своята индивидуална стилистика, продуктите на OPC ярко се отличават от останалите.

Enlarge

Външен дизайн

Инициалите OPC са синоними на стил и динамика. Де факто, те означават Opel Performance Center. Зад тези инициали се крие гама от автомобили, създадени да вълнуват и завладяват още от пръв поглед. Всичките предлагат повече спортен стил, впечатляващи OPC динамични цветове и по-агресивна стойка на пътя. Освен това, всичките предлагат аеродинамична OPC стилистика и отличаващи се OPC колела, които по неповторим начин грабват погледа и настроението на водача.


Enlarge

Интериорен дизайн

Стимулираща спортна атмосфера, подготвена и прецизно аранжирана за отдадени на спорта шофьори. Спортните седалки Recaro осигуряват максимално ниво на странична опора в остри завои и се напасват като че ли са правени по мярка. Оптималното усещане на пътя се предава чрез спортния волан OPC, а впечатляващите контролни прибори информират със стил. Това е същността на един истински спортен автомобил.


Enlarge

Цветове и оборудване

Вълнуващите, енергични цветове и незабавно разпознаваемото качество се обединяват за да създадат уникална индивидуалност. Така че какво чакате, създайте свой индивидуален OPC интериор, избирайки от различните предложения в комбинация със солидната основа на динамичния дизайн.

 

Брилянтните и провокиращи цветове са също част от мистичния характер на OPC. Изберете който и да е модел и ще откриете перфектния избор задоволяващ вашите желания.

 

Opel Corsa OPC в цвят Carbon Flash се предлага също и с опционалния пакет Matt Black Edition, към който се добавя цялостно фолиране на каросерията (освен лайсната на решетката, огледалата и задния спойлер) и тъмните предни светлини с AFL светлини за завои. Или пък стигнете до границата с пакета за Opel Corsa OPC Final Edition, добавяйки 18 цолови колела, заден спойлер и лакирани черни облицовки на огледалата освен другите стилни декорации.

 

Пакетът за покрива Carbon Roof Edition за Opel Astra OPC добавя впечатляващ високотехнологичен контраст за избрани цветове на каросерията с лакирано фолиране в карбонов дизайн с 3D визия за покрива и огледалата.

 

И ако искате да го направите още по-завладяващ, изберете пакета Matt Black Edition с цялостно фолиране на каросерията.

 

За Opel Insignia OPC на разположение също е пакетът Matt Black Foil, който прави автомобила още по-изразителен. Цялостното фолиране в матово черно и големите 20 цолови алуминиеви колела подчертават вълнуващата динамика.

 

От спортните седалки Recaro, в допълнение към стандартната комбинация материя/кожа Morrocana, на разположение са и възможности за цялостна кожена тапицерия. Перфорираните кожени предни седалки на Opel Insignia OPC предлагат отличен комфорт на седене със сертификация от AGR.

 

По който и начин да комбинирате всеки от тези елементи, страстта за шофиране е гарантирана.