Предишен
  • Бъдещи автомобили на Opel – Общ преглед

    НОВИЯТ

    ASTRA SPORTS TOURER.

Следващ

ШОФИРАНЕ В БЪДЕЩЕТО.

Opel винаги е бил символ на практичното новаторство. Нашите инженери и дизайнери са в постоянен процес на търсене на повече гъвкавост, по-добра ергономия, ниски или нулеви емисии, за да осигури по-добри автомобили на своите клиенти.

 

Това естествено означава че полагаме много усилия за изучаване на стилистиката и новите системи за задвижване. Освен това оценяваме високотехнологични материали и разработваме нови производствени техники за да ги направим реалност. Всичко това взето заедно се добавя към желанието да бъдем в авангарда когато става дума за определяне на бъдещето на автомобилната мобилност.

 

Вижте нашите бъдещи и предстоящи модели.


Enlarge

Новият Opel Astra Sports Tourer – новият еталон в германския инженеринг!

Новата Astra Sports Tourer е по-просторна и едновременно с това до 200 кг по-лека от предишната. Тя се задвижва от нови двигатели и е по-динамична и ефективна.


Новата Opel Corsa OPC. Същността на мощта.

Динамична визия, супер отзивчив мощен двигател със 152 кВт (207 к.с.) и доказани на пистата ходова част се смесват в един неподражаем малък динамичен автомобил.


Enlarge

По-чист, по-лек и по-атлетичен

През годините Opel въведе цяла гама от нови системи и технологични решения на масовия пазар, но ние не спираме да конструираме. Система за превоз на велосипеди FlexFix® и централната конзола FlexRail® на Meriva са само два от най-новите примери. Вижте какво предстои.