Opel LPG – Technology & Safety
Opel ecoFLEX

Технологии ecoFLEX

За един по-зелен свят: ecoFLEX е част от иновативните технологии на Opel за опазване на околната среда.

Открийте по-екологичните конвенционални двигатели

ТЕХНОЛОГИИ И БЕЗОПАСНОСТ.

Цените на горивата непрекъснато се колебаят и социалния фокус върху екологичното съзнание продължава да нараства. Затова ние предлагаме на отговорните към околната среда и към разходите си водачи атрактивни алтернативи с нашите LPG модели. Новите технологии и цялостната безопасност са основни ценности на тези автомобили, оборудвани още от завода.

Бутон LPG Enlarge

Най-високо ниво на качество

Втечненият газ е смес от въглеводороди, основно пропан и бутан. Той се втечнява при сравнително ниско налягане от около 5-10 бара и се съхранява с течна форма в LPG резервоара. Това осигурява значителни ползи, тъй като течната фаза заема едва 1/260-та от обема на газовата. Това позволява сравнително голямо количество енергия да се съхранява в малък обем в автомобила. Благодарение на оригиналното оборудване от страна на производителя ние предлагаме високо ниво и качество на системите и пълната гаранция. Така купуването на захранван с LPG двигател ви осигурява значителни ползи. Двигателят е адаптиран към специалните изисквания при работа с LPG. Специалните клапани и клапанни легла осигуряват надеждност и качество, такива каквито се очакват от продукт на Opel.


Оборудван с LPG още от завода Enlarge

Гарантирано качество

Ние ви предлагаме LPG концепция която не изисква особени грижи, благодарение на високите стандарти по отношение на тестовите процедури с широкомащабни анализи и краш тестове. В резултат от всичко това системите LPG на Opel са интегрирани в защитени от удари места на автомобила, като част от общата структура за безопасност на автомобила. Издръжливите резервоари са конструирани така че да се помещават в мястото за резервното колело; с изключение на Zafira Tourer и ADAM, резервоарите са разположени под пода. Разбира се вие можете спокойно да се движите и в подземни гаражи. Така вие ще получите вашия LPG автомобил с висококачествени модерни технологии с които сте свикнали с Opel – включително надеждност, гаранция на производителя и максимално ниво на безопасност. Оборудвани още в завода LPG моделите на Opel гарантират дълъг живот на мотора благодарение на усилените клапани и клапанни легла.